אתה יודע ניר.
אתה יודע ניר
ילדתי ב17 לינואר תינוקת מדהימה
אתה יודע שהיא נראית כמו תנשמת? ושהחבר הכי טוב שלה בחדר זה הינשוף של טייטו. בכל ערב היא משוחחת איתו.
אתה יודע ניר, שאמא אפרת ודניאל היו איתי שם בחדר לידה. האם
ראית אותנו נשברות לרסיסים שאמיליה ניר יצאה אל העולם. האם ראית איך הכל התערבב לנו כמו עיסה צמיגית
אתה יודע ניר שמשפחת פורטי ורגב הן משפחה אחת?
אתה יודע ניר שאבא משוטט באתונה ומגשים את החלום שלך?
ראית איך אמא הסתובבה ברחבי הקמפוס עם כוס אמריקנו שהגיעה באורח פלא למגש שלה בארומה?
אתה רואה אותי ואת עומר יושבים על הספסל הקסום שמשקיף לפרדסים ובוכים אותך?
אני כל כך רוצה אותך. לידי. עכשיו
בחלוף חצי שנה מאז שהלכת ולא שבת
חזרתי לראות כדורגל.
אני שוב מסוגלת לראות משחק באורך מלא
אבל היד
היד שלי מגששת אל הטלפון בכל רגע
כי אם לא אוכל לחלוק איתך את מה שאירע כרגע על המגרש הוא כאילו לא התקיים
המשחק אפור
משעמם
אני מאבדת ריכוז
זה טפל
אני מנסה להזות אותך ולדמיין מה היית אומר, באיזה מילים היית משתמש
אני נזכרת בחיקויים של של רמי וייץ שיש גול מטורף וכולם עפים באויר ואז הוא בקול רפה וחלוש אומר (גול)
או השאגה האייקונית של שפיגלר......והנה הר הגעש הירוק מתפוצץ לו שוב...
בפעם האחרונה שהיית אצלי בדירה, עשינו שבת כדורגל כהלכתה. מהשעה 14:00 בצהריים ועד חצות ראינו כל משחק אפשרי. זה היה מהימים המושלמים האלה שיש בצהריים מנצסטר יונייטד. אחר הצהריים של שני משחקים במקביל - הפועל תל אביב והפועל באר שבע..ואנחנו מזפזפים כמו שני משוגעים בין משחק למשחק.
בערב קינחנו עם מילאן. אושר עילאי של זוג אחים שחולקים תחביב ואהבה משותפת. וכל כך אוהבים אחד את השניה.
לא מצליחה לחייך מפרץ הנוסטלגיה
הגוש המגעיל הזה עולה לי בגרון
לקחו איתך את חדוות המשחק
לקחת איתך את האסקפיזם
לקחו איתך את הדבר הזה שחיכיתי לו בסוף יום
פעם צחקנו שעות מזה שיש איזה רגע ביום, שפתאום אנחנו נזכרים שיש משחק הערב..ואז מיד נעשים אנשים טובים ונעימים יותר לבריות.
אין לזה תחליף
אין לך תחליף.
אני רוצה לספר לך הכל
לדבר איתך
להתייעץ איתך
לצחוק איתך
אבל הכי הכי אני פשוט רוצה לראות איתך משחק כדורגל או לכל הפחות לחפור על המשחק, או על עסקאות הרכש האחרונות, לחכות שתשלח לי פאני פאקטס, לתייג אותך באיזה סנסציה ....
* הפועל תל אביב - כמיטב המסורת משתרכת מאחור ומתמודדת מול הפועל פתח תקווה בירידה לליגה לאומית. המועדון בונה אל אדוארד ספרה שיוציא אותם מהבוץ. היית מאמין ניר שיש קיר על שמך בגרפיטי אדום של המועדון שכה אהבת.
* אהוב ליבנו רונאלדו - זכה למלך השערים של 2023, עם 54 שערים. והוא חתיך מתמיד.
* קלופ - אהבה מאוחרת שלי ושלך הסתכסך עם סאלח ויש דיבור שיוצא לשבתון. נחכה לבשורה מפבריציו.
*מילאן - שלך במקום השני. סנדרו טונאלי הושהה כי נתפס מהמר ולא ישחק עד הודעה חדשה. אינטר הנמסיס תשאר בפסגה . לאוו נותן עונה מדהימה.
*מנצסטר ממשיכה להתבזות ונמצאת במקום השמיני. טן האח עם הפה קו היבש צפוי להשאר. מי שמפתיע זה הארי מגוויר הכבד רגליים שדווקא רושם עונה יפה
* צ'אבי אלונסו עושה חייל עם לברקוזן ולא הפסידו פעם אחת מתחילת העונה והם לקחו את אליפות גרמניה.
* ריאל מדריד - אףףף פעם אל תספידו את ריאל מדרידדדד. ריאל עשו את הריאל והפכו את התוצאה 2 1 על באיירן מינכן הישר לגמר ליגת האלופות בפעם ה15.
דרך אגב, אמפבה - ילד חרא כלשונך יעבור אליהם והסאגה הבלתי נגמרת הזו תסתיים לה.
אבל אצלנו שום דבר לא נגמר ניר. אנחנו לא קרובים לעכל את לכתך. השבוע ישבתי עם ניצן והסכמנו שאת השחקנים הראשיים לא הורגים. פשוט לא עושים את זה
אבל הרגו לנו אותך. ואת שי שלנו
על המצבה שלך כתוב : דמותך תהלך לצידנו מאירה ומנחה.
היום הזה בזכות עמית, מוציא את הציווי הזה לאור
אתה איתנו ילד שלנו בכל דבר שאנחנו עושים
אתה המגדלור שלנו
אני מבטיחה להמשיך לעדכן אותך אח בדם שלי.
אם אתה בכל זאת רואה אותנו כעת מיוזעים ורצוצים, אני מקווה שאתה מחייך שם